.

Ajankohtaista

 

👋😊  Valmistuin Lokakuussa 2023 myös 

BodyMind Energy Balancing Method 
- energiahoitajaksi  🔥

 

     👋😊 Lokakuusta alkaen työskentelen myös toimipisteessä Jyväskylässä, Ainolanrannassa tehden siellä hoitoja  pääsääntöisesti kaksi kertaa viikossa, torstaisin ja perjantaisin (ellei satu muita päällekkäsiä menoja). Osoite on Lehtorannantie 15. Hoitotilaan on oma sisäänkäynti rantaraitilta. Ovessa lukee "Harmonian lähde". Saapuessasi hoitoon voit astua reippaasti sisään käytävään odottamaan.
Erikseen sovittaessa tulen noutamaan myös yläkerrasta, pääovelta. Tulethan paikalle kuitenkin vasta hyvin lähellä omaa hoitoaikaasi.
Autolla saapuessasi on tien varressa 3h parkkikiekkopaikkoja ja myös Linkki nro 5 ja 22 pysäkki (Patteritie 1) on lähellä.


Ajanvarausjärjestelmään nettiaika.fi/jylha kirjaan päivät, jotka olen Jyväskylän hoitotilassa tai Kaustisella, Pajalan Korjaamolla, muutoin minut tavoittaa Tikkakoskelta. Myös Facebookissa ja Instagramissa sekä nettisivuilla pyrin informoimaan menemisistäni ja tulemisistani. Mikäli jotakin epäselvää, voit aina soittaa tai laittaa minulle viestiä Puh. 0400 777221.

                                         - 15.9.2023 -

... 🚍  lisää bussijavuoroja Kuokkalan sillankupeen pysäkiltä 😃👍

 

La 12.11.2022 Antti Raution Akupunktio-opissa
  - Autoimmuunivaivojan hoito -

Kävin 9.4.2022 taasen täydennyskoulutuksessa Perinteisen kiinalaisen lääketieteen mestarin Antin opissa Akupunktiohoidon kahdeksan pääperiaatteen ja ZangFu analyysin äärellä ❤
Päivä oli täynnä tärkeää asiaa diagnostisoinnista 
 ☯️ ... 虚 .. 阴 阳 ... ☯️
Korva-akupunktio

Voit saada myös Korva-akupunktiosta apua osana akupunktiohoitoa
 

 
Arctic Nutrition 
Kauttani saatavilla nyt myös Arctic Nutritionin Suomalaiset luonnon raaka-aineista valmistetut elinvoimaa lisäävät ravintovalmisteet hyvinvointisi tueksi 🇫🇮


Flow Tyrnimarja, Guarana, Nokkonen ja Stevia  sekä 
Flow  Puolukka, Nokkonen ja Guarana  - Luonnolliset kolmivaikutteiset energiajuomatiivisteet

Elixir - Arktiset marjat ja Yrtit  (Nokkonen, Ruusujuuri, Siankärsämö, Väinönputki, Mustaherukka, Tyrni, Variksenmarja, Puolukka, Mustikka, Karpalo ) Juoma solusuojaa ja energiaa tuomaan

Arctic Sun - D3-vitamiinin ja Tyrnimarjan C-vitamiiniseos luuston, vastustuskyvyn ja jaksamisen tueksi.

Arctic Oils - Kalan ja marjojen siemenöljyt (Omega-3, -6 ja -9) nivelille, iholle, hiuksille ja aivoille.

Vital - Ternimaito ja metsämustikka sisältäen B12 -vitamiinia väsymystä vähentämään, vastustuskyvyn ja urheilusuorituksesta palautumisen tueksi.

Extreme - Metsämustikka ja trooppinen spirulina mm. proteiinilisä urheilijoille ja paljon liikkuville sekä painonhallinnan tueksi.

Booster - Puolukka ja Noni-hedelmä kehon vireystilan ylläpitämisen, elimistön puhdistumisen ja immuunipuolustuksen tueksi.

 

Tuotteet on valmistettu kansainvälisten GMP- ja ISO-laatustandardien mukaisesti. 
 

Voit tilata tuotteita itse tai kauttani

https://arcticnutrition.com/ref/ZV764E

tai halutessasi ryhtyä myös jälleenmyyjäksi 😃👍🇫🇮

Ota yhteyttä 😊👍

 


 

Sain II  Koronarokotteen 24.4.2021 💉
ja kolmas rokote sekä Influenssarokote saatu  💉 29.10.2021 💉 
 
Uutena tarjolla nyt Raindrop -hoito


 14.4.2021

Maaliskuusta 2021 alkaen tarjolla mahdollisuus myös Liukukuppaushierontahoitoon 
Katso hoitokuvaus  "Jotain Kiinalaisesta lääketieteesta ja eri hoidoista... " osiosta

 

Uutena Hoitovaihtoehtona tarjolla nyt  tammikuusta 2021 alkaen hyvinvointiasi tukeva ja hemmotteleva Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on monissa kulttureissa käytetty, tuhansia vuosia vanha hoitomuoto.
Hoito edistää aineenvaihduntaa ja myrkkyjen/jätteiden poistoa, parantaa ruuansulatusta ja vähentää turvotuksia. Lämpö lisää kollageenin muodostusta ja endorfiinin eritystä. Hoidon myötä lihajännitykset laukeavat ja kivut vähenevät. Hoito rentouttaa sekä kehoa että mieltä. Öljyt hoitavat ihoa ja lämmön vaikutus ulottuu jopa 3 cm syvyyteen.

Myös HotStone nimellä tunnettu kuumakivihieronta halutaan yleensä itsensä tai läheisen  hemmotteluhoidoksi, Hoito kestää noin tunnin.
Se sisältää koko kehon hieronnan lämpimillä kivillä, osa hierontaan käytettyistä kivistä jätetään myös keholle lämmittämään hoidon ajaksi.

Rentouttava musiikki ja lämmin kosketus pysäyttää kiireen, saat kuunnella itseäsi. Olo virkistyy ja raikastuu rentoutuksen päätteeksi. Hoidon lopuksi voit kiireettömästi palata tähän maailmaan...

Hoito tehdään koko keholle. Hoidon aikana ei puhuta, vaan saat keskittyä kuuntelemaan aistejasi.

 

"Ihana hoito, hyvä pysähtyä ja rentoutua hetkeksi, aikaa itselle ja omille ajatuksille,, kumpa jatkuisi ikuisuuden", ovat jo muutamat asiakkaat sanoneet.
 

 

..                                 8.1.2021

  

.


.

 

                        🎻📍  Kaustisella   📍🎻


 

🔥 Tulineulaopissa jatkokouluttautumassa 21.11.2020 Helsingissä koko lauantaipäivän.      Hyvä lisäapu moneen vaivaan; erityisesti luomet, syylät, arvet, paiseet, suonikohjut, endometrioosi sekä spastisuudet ja vaivat, joihin normaalilla neulotuksella hidas vaste.  On siis monta kertaa tehokkaampi kuin normaali neula.


Myös suoramoksausta harrastethin. Tulehdustaudit pysyvät kauempana Dazhuita kuumentamalla.
🔥💨

Keskusteluissa oli käsittelyssä myös mm. Kilpirauhasvaivojen, ääniongelmien, ALS:n ja lapsen atooppisen ihottuman ja silmävaivojen hoito.

 

🌱 YoungLiving luontoystävälliset eteeriset öljyt ja puhdistustuotteet ovat saaneet minut innostumaan ottamaan ne päivittäiseen käyttöön. Kaunis ja tunnelmallinen Diffuuseri toimii ilmankostuttajana joka päivä - kevyellä tuoksulla ja ilman. 

Iloa, jännittäviä kokemuksia ja hyvinvointia samassa paketissa. 
Suosittelen kokeilemaan 💚 
Jos kiinnostuit, kerron mielelläni lisää 😊👍

Voin tulla myös pitämään öljyillan luoksesi - Soita minulle, niin sovitaan ajankohta ja ykstyiskohdat tarkemmin.   Puh. 0400777221


ID  25806864

https://www.myyl.com/ritva-jylha


.

 

Hyvän Ystäväni houkuttelemana saatavana kauttani nyt myös Young Living -tuotteita 💧 


Tuotteilla saat kotiisi hyviä, rauhoittavia ja virkistäviä tuoksuja, ihania makuja, puhtautta ja raikkautta sekä ripauksen lisää kauneutta.

Young Living´n johtoajatuksena on toimia luonnon elävän energian vaalijana ja valmistaa eteerisiä öljyjä, joiden avulla ihmiset voivat lisäta hyvinvointiaan.

Eteeriset öljyt

Eteeriset öljyt ovat aromaattisia ja nopeasti haihtuvia öljyjä. Niitä saadaan kaikista kasvin osista kuten mm. lehdistä, kukista, siemenistä ja varresta. Eteerisiä öljyjä kutsutaan nimellä essential (välttämätön), koska ne ovat kasvien elämän lähde, niiden "veri". Eteeriset öljyt suojaavat kasvia ympäristön uhkilta. Käyttämällä eteerisiä öljyjä voit valjastaa kasvin suojaavat voimat omaan käyttöösi. Jokaisella kasvilla on oma kemiallinen koostumuksena, joten jokainen kasvi sisältää ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita mekin voimme käyttää hyvinvointimme tueksi jokapäiväisessä elämässämme. Eteeristen öljyjen aineosilla voidaan aktivoida sekä ihmisen fysiologisia toimintoja, että tunne-elämän tasapainoa. Eteerisillä öljyillä on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta jokaisen kokemus öljystä on henkilökohtainen ja koettava itse.                                                                                                                                                                    - Luota nenääsi tässäkin asiassa: Jos pidät tuoksusta, se on sinulle avuksi!

Eteerisiä öljyjä voidaan käyttää aromaterapiassa, hieronnassa, tuoksulyhdyissä, jalkakylvyissä ja tuoksuna. Eteeriset öljyt imeytyvät ihon läpi (käytä aina laimentaen)              ja kulkeutuvat verenkierron kautta koko kehoon. Tuoksutellessa eteeristen öljyjen tuoksumolekyylit vaikuttavat aivojen kautta elintoimintoihin ja psyykeen.

Eteeriset öljyt ovat itse asiassa vanhin ihmisten tuntema lääkintämuoto, jota antiikin aikana pidettiin kultaakin kalliimpana.

100% puhtaiden öljyjen käyttöikä on pitkä. Pidä pullon korkki tiukasti kiinni, jotta öljy ei haihdu ja nauti lempiöljysi käytöstä jopa vuosia!

                                                                                                                                                     

Young Living Foundation on sitoutunut auttamaan ihmisiä saavuttamaan potentiaalinsa ja voittamaan köyhyyden asettamat esteet.  Säätiö muuttaa välittämisen toiminnaksi  projektien ja kumppaneiden avulla Kouluttaen ja rakentaen kouluja, pyrkien lopettamaan nykypäivän orjuuden estämällä hyväksykäyttöä, pelastamalla uhkeja ja tukemalla uhreja uuden elämän rakentamisessa sekä auttaen mm. Ugandalaisia taistelussa Malariaa vastaan.

* 1.11.2020
Mikäli haluat liittyä YoungLiving -jäseneksi

(24 % alennus)  tai 
ER -kuukausitilaajaksi (+ lisäedut)  
Suosittelijana ja sponsorina ID -numeroni on 25806864

www.youngliving.com  

 

🎄  Joulukuvasto 2020 on saapunut   !   🎁 

          Perjantaina 23.10. olen Kaustisella  👍


 

Syyskuun ajan ja 3.10. saakka Tervaporvarin voiteet vielä markkinahintaan a` 25 €  (OVH 29,99€)
.

 

Muistathan, että tarjoan myös sairaanhoitajan palveluita luonani tai tulemalla luoksesi 😊

 Minulta onnistuvat hoidon tarpeen arviointi ja ohjaus sekä neuvonta, haavahoidot, tikkien poistot, lääkehoito, korvahuuhtelut, verenpaineen ja sokerin mittaus, terveydentilan ja ravitsemuksen seurannat sekä näytteenotot, pistokset ja rokotukset. Olen tarvittaessa omaishoitajan tukena ja tarjoan asiointi- ja ulkoiluapua.


.
Olen Kaustisella To 27.8.  klo 10 - 18,  Pajalantie 24.       www.nettiaika.fi/jylha
Olen Kaustisella To 27.8. klo 10 - 18, Pajalantie 24. www.nettiaika.fi/jylha

.


.

Olen Kaustisella Mosalan Markkinoilla La 4.7. klo 10 alkaen Pajalan Korjaamon yhtenä innokhana hoitojen tarjoajana ja tietysti Messuhinnoin 


Hotelli Kaustinen, Pajalantie 24


Markkinapäivän hintaan:

Näytehoitoja  á 10 €

Akupunktiohoito  45 €       (norm. 55 €)                                                                                          Kuivakuppaus 40 €           (norm. 50 €)                                                                                          Sairaanhoitajalle 35 €  (45 min)  (norm. 45 €)

Tervaporvarin luonnonvoidetuotteet   á 25 €    (0vh 29 €)                                                           * Pakuri-, Terva-, Iho-, Jalka-, Lämpö- ja Parempi voide


Olen tavattavissa Beauty Room NM´ssa Nooran ja Mariannen kanssa. Varaa aika hoitoihimme. .. tai tule vaikka vain juttelemaan ja juomaan kuppi kahvia kanssamme.

Luo kotisivut ilmaiseksi!