Jotain Kiinalaisesta Lääketieteestä, Akupunktiosta, Kuivakuppauksesta, Energiahoidosta, tarjoamistani sairaanhoitajan palveluista, kuumakivihieronnasta, Raindropista ja kauttani saatavista myrkyttömistä terveystuotteista sekä Sairauksia, joita WHO suosittelee hoidettavaksi akupunktiolla

Perinteinen Kiinalainen lääketiede on oppi ihmisestä ja sen juuret ovat kaukana historiassa. Jo yli 2000 vuotta sitten sen teoriat muodostivat eheän kokonaisuuden ja hoitokeinot olivat hienostuneita ja pitkälle kehittyneitä. Kyse ei kuitenkaan ole mistään muinaismuistosta, vaan kiinalaisen lääketieteen teorioita on kehitetty, uudistettu ja tarkennettu kautta aikojen nykypäiviin saakka. Tänä päivänä käsissämme on elävä lääketieteen ala, jolla on paljon annettavaa osana terveydenhuoltoamme.

Akupunktiosta

Akupunktio on Kiinan ulkopuolella käytetyin kiinalaisen lääketieteen hoitomuodoista.  Hoito perustuu potilaalle tehtyyn tutkimukseen, jonka pohjalta kulloinkin käytettävät akupunktiopisteet ja pistotekniikat valitaan.  Akupunktiossa käytetään ohuita kertakäyttöneuloja  ja neulojen annetaan vaikuttaa hoidosta riippuen 15 - 30 min. Akupunktiota tehdään hoitosarjoina 1 - 3  kertaa viikossa useinmiten n. 3 - 10 kertaa vaivasta riippuen. Joskus jo yksikin hoitokerta voi tuoda avun, mutta yleensä 3 kerran jälkeen saadaan huomattavia tuloksia.  Pitkään jatkuneissa kroonisissa sairauksissa ja vaivoissa saatetaan tarvita useampi hoitosarja.

Vaikka akupunktiota on Suomessa perinteisesti käytetty lähinnä erilaisten kiputilojen hoitamiseen, on sen käyttöalue todellisuudessa huomattavasti laajempi. Ihmisen omaa puolustuskykyä vahvistavana se tehoaa hyvin mm. moniin tulehdustauteihin, joiden hoitamiseen koululääketieteellä ei välttämättä ole mitään keinoja. Kaiken kaikkiaan akupunktio on tehokas koululääketiedettä täydentävä hoitomuoto, jolla on toivottavasti tulevaisuudessa tärkeä rooli myös julkisessa terveydenhuollossa.

Koulutuksen keskeinen sisältö oli Kiinalainen ideologinen ajattelu ja peruskäsitteistö, Kiinalaisen lääketieteen perusteoriat, Diagnostiikka sekä Akupunktio ja moksibustio.

WHO on suositellut akupunktiolla hoidettavaksi mm. seuraavia sairauksia tai oireita: Poskiontelontulehdus, nielutulehdus, vilustuminen, keuhkoputkentulehdus, astma, silmän sidekalvontulehdus, kaihi, korvataudit, akuutti hammassärky esim. hampaanpoiston jälkitila, ientulehdus, katarri- ja useimmat ruoansulatusvaivat, naisten- ja miestenvaivat, päänsärky, migreeni, huimaus, kolmoshermosärky, kasvohalvaus, halvauksen jälkeiset pareesit, ääreisosien tuntopuutokset, kuten jalan puutuminen, Menieren tauti, niskavaivat, kylkikaaren kiputilat, alaselkäkivut, iskiastyyppiset kiputilat, jäätynyt olkapää, tenniskyynärpää, nivelrikon aiheuttamat kiputilat mm. polvissa, verenkierto-ongelmat ja masennus.

Lisäksi voit saada apua mm. seuraaviin vaivoihin: Pala kurkussa, yskä, ääniongelmat, akuutti mielen rauhoitus, stressi, paniikkihäiriö, unettomuus, väsymys, verenpainevaihtelut, niskalukko, kylmät kädet ja jalat, käsi- ja jalkavaivat, rannekanava-ahtauma, jännevaivat, allergiat, ihottumat, lapsettomuus, raskauspahoinvointi, vaihdevuosivaivat, hikoilu, liman poisto, tupakan lopettaminen, krapulan hoito, turvotukset, arvet ja näppylät.

Lista on vieläkin puutteellinen, mutta kertoo mitä kaikkea voidaan akupunktiolla hoitaa. Kahdesta samoin diagnostisoidusta tapauksesta voi toinen olla hoidettavissa ja toinen ei. Aina kun kehossa tapahtuu peruuttamattomia vaurioita esim. luurakenteissa, on hoitaminen joko hidasta tai mahdotonta. Kipua voi kuitenkin hoitaa pitkällekin edenneissä tilanteissa.

Akupunktio on tehokas länsimaista koululääketiedettä täydentävä hoitomuoto.                  
Suosittelen ihmisiä olemaan sairautensa osalta yhteydessä myös hoitavaan lääkäriin.
 
 

  • Löydät lisää tietoa akupunktion historiasta ja vakiintuneista käytön mahdollisuuksistamyös mm:
  • https://suomenlaakareidenakupunktioyhdistys.com/2016/05/29/akupunktiosta-yleisesti/
Korva-akupunktio


Korva-akupunktion tarkoituksena on tasapainoittaa ja hoitaa kehoa ja mieltä.

Korva-akupunktiolla voidaan hoitaa: 
E
rilaisia kiputiloja ja sairauden oireita, unihäiriöitä, masennusta, levottomuutta, ahdistuneisuutta, stressiä, migreeniä, addiktioita, vaihdevuosioireita ja väsymystä, myös ADHD- oireista kärsivät ovat hyötyneet hoidosta.


Hoito vaikuttaa jokaiseen yksilöllisesti. Kiinalaisen lääketieteen ihmiskuva on kokonaisvaltainen ja akupunktio on yksilöllinen hoitomenetelmä, jossa huomioidaan, että samojen oireiden syyt voivat olla eri ihmisillä erilaiset.Hoito kestää noin 30 - 45 min. Hoitoa suositellaan annettavaksi 5 - 10 hoitokerran sarjoissa. Alkuun akupunktiota voidaan antaa muutaman kerran viikossa, jonka jälkeen hoitokertoja harvennetaan noin keraan viikossa. Kun apu on saavutettu, myös ylläpitohoito 6 - 1 2 kuukauden välein on hyödyllistä.
Hoito voidaan tehdä neuloin tai ilman. Neulahoito on kuitenki tehokkain tapa hoitaa vaivoja.

Hoitoa tukemaan voidaan käyntikertojen välille laittaa yleensä toiseen korvaan laastarikiinnitteiset siemenet, joita asiakas pyörittelee ja pitää 3-5 päivää tai kuinka itse haluaakaan.


Energiahoito  

- BodyMind Energy Balancing Method 

🔥   Kvanttifysiikan keinoin apua keholle  🔥

 

BodyMind Energy Balancing Method -Energiahoito vaikuttaa pääasiassa ihmisen autonomisen hermoston kautta, joka ohjaa lähes kaikkia kehon toimintoja, joten hoitovaikutus on hyvin kokonaisvaltainen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että hoidoilla saadaan tehokkaita tuloksia hyvin monenlaisissa vaivoissa.


Energiahoidossa hoidon vaikutuksesta koko kehon terveys ja elinvoima lisääntyy, koska hoito tasapainottaa autonomisen hermoston toimintaa. Kun keho saadaan toimimaan tehokkaammin ja se siirtyy sairastuttavasta kroonisesta stressitilasta paranemistilaan, mikä tahansa oire voi helpottaa ja jopa hävitä. Useiden kroonisten ongelmien taustalla onkin usein nimenomaan kehon krooninen stressitila.


BodyMind energiahoito on hyvä täydentävä apu länsimaisen lääketieteen rinnalla. 

Yhdistämällä lääketiede ja energiahoito päästään sairauksien ehkäisyssä ja hoidossa aivan uudelle tasolle.


Energiahoito toimii kehossa myös hyvin vastaavalla tavalla kuin Akupunktiohoito, mutta energiahoidossa ei käytetä neuloja, joten kokemus on neuloja pelkäävälle lempeämpi. 


BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito auttaa kaikentyyppisissä ongelmissa, kuten kiputiloissa, kroonisessa stressitilassa, uupumuksessa ja uniongelmissa, elimellisissä häiriöissä ja kehon asentovirheissä sekä myös traumaattisten kokemusten hoidossa.  


BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito on rentouttava ja rauhoittava koko kehon hoitomuoto, joka auttaa puhdistamaan kehon tukoksia ja edesauttaa kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia lisäten voimavaroja arkeen.

 

Asiakkaan tarpeista riippuen hoitotekniikoita painotetaan enemmän fyysisen kehon tai kroonisten stressireaktioiden hoitoon. Hoitomenetelmä sisältää tehokkaat tekniikat näihin ongelmiin.


Tunnepuolen ongelmiin käytetään erityisesti hermostoon vaikuttavia tekniikoita. BodyMind Energy Balancing Method -energiahoidolla on saatu loistavia hoitotuloksia muun muassa masennukseen, pelkotiloihin ja ahdistukseen.


Moksaus

🔥 Suoramoksauksella saat tehokasta apua vaivoihin ja esimerkiksi tuledustaudit pysyvät kauempana Dazhuita kuumentamalla 😊👍

Kiinalaisessa lääketieteessä poltetaan kuivattua pujon lehteä joko suoraan tai epäsuorasti hyvinvointiin merkittävästi vaikuttavilla akupunktiopisteillä.  Lämmön lisäksi myös Pujon savulla on  positiiviset terveysvaikutukset.   Suomessa on vanhassa kansanperinnelääkinnässä myös moksattu, mutta poltettava aihe on ollut Taulakääpä.


Kuivakuppauksesta

Kiinalaisella kuivakuppauksella tarkoitetaan, kuppausta, missä ei päästetä lainkaan verta tai vain hyvin vähän. Kuppiin tehtävän tyhjiön avulla kudoksia ja verta nostetaan ylöspäin, jolloin energiaa ja verta pääsee virtaamaan ihon alle.Kuppauksella voidaan hoitaa paikallisia kipuja, parannetaan lihasheikkoutta ja tunnottomuutta, vähennetään lihasjännityksia, parannetaan verenkiertoa ja energian kiertoa, häädetään flunssassa kehoon hyökännyt kylmä tuuli, alennetaan verenpainetta ja vahvistetaan elimistöä. Kuppaus on myös erittäin rentouttava hoitomuoto. Kuivakuppauksella voidaan silottaa myös muhkuraista selluliitti- ihoa esimerkiksi reisissä ja vatsan seutuvilla. 

Kuppausta ei tehdä kuumeiselle, eikä ihmiselle, jolla on kouristuksia tai vakavia kramppeja, ei ihottuma- alueelle tai haavaiselle iholle eikä raskaana oleville vatsan alueelle tai alaselkään.

Kuppauksesta tulee ihana kevyt olo. Parhaimmillaan lähdet kuppauksesta kivuttomana ja vaivattomana, kehon liikkuvuus paranee ja flunssa on poissa. Kuppaus voi auttaa pitkäaikaisesti jo yhdellä hoitokerralla. Tämä on yksilöllistä, mutta yleensä vaikutuksen tehon tietää heti hoidon aikana tai sen jälkeen. Joskus tarvitaan useampi hoitokerta riippuen ongelmasta mitä hoidetaan. Kiinalainen kuivakuppaus voi kestää vaivasta riippuen viidestätoista minuutista tuntiin. Hoito voidaan liittää osaksi akupunktiota, mutta voit käydä myös pelkässä kuivakuppauksessa vaikkapa täsmähoitona lihasten vetreyttämiseen. Suosittelen kuivakuppausta erilaisista kehon jännityksistä ja jäykkyyksistä kärsiville aikuisille nopeasti vaikuttavana ja vaivoja helpottavana hoitona.Tulineula

Apuna moneen vaivaan; erityisesti vaivat, joihin normaalilla neuloituksella hidas vaste, On monta kertaa tehokkaampi kuin normaali neula.

🔥📍 Tulineula akupunktiohoidossa näyttää ehkä hurjalta, mutta tuntuu vain nipistyksenä ja lämmön tunteen leviämisenä iholla. Volframista valmistettu neula kuumennetaan 300 - 400 asteeseen hehkuvaksi ja sillä kosketetaan akupunktio- tai kipupistettä iholla nopeasti. Tulineula on erittäin tehokas mm. arpien, luomien, paiseiden, syylien, suonikohjujen, endometrioosin, jännesurkastumien, vatsavaivojen ja tulehdusten hoidossa sekä yleisvahvistuksessa. 🔥

 


Liukukuppauksesta

Nyt Sinulla on mahdollisuus varata aika myös Liukukuppaukseen vaivasi hoitamiseksi ☕

 

Liukukuppaus on Kansanparannuksen hoitomuoto, jossa hierotaan alipaineistetuin imukupein kehoa. Liukukuppauksella voidaan hoitaa lihasjumeja ja rasitusvammoja sekä tukea aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa.. Liukukuppauksella saat apua turvotuksien, kuona-aineiden ja selluliitin poistoon, suolentoiminnan vilkastuttamiseen, päänsärkyyn, arpikudosten pehmentämiseen sekä mm. reuman ja astman oireiden helpottumiseen. 

Voin auttaa yksilöllisesti vaivasi hoidossa toivomuksiesi mukaan, joko yksinomaan liukukuppauksella tai yhdistämällä hoitoon akupunktiota tai perinteistä Kiinalaisen lääketieteen mukaista kuivakuppausta. 

Liukukuppaushoidon esteinä ovat vaikea sydänsairaus, verenvuototauti, raskauden alkuvaihe, avohaavat hoitoalueella, alle 3 v lapset tai erittäin karvainen iho. 

Hoidosta voi tulla mustelmia, mutta ne eivät ole haitallisia ja paranevat noin viikossa. Tämä on vain hyvä muistaa, ettet tule hoitoon pariin viikkoon ennen "mallikuvauksia" 😅 

Kuppaus on Kiinassa jo yli 2000 vuotta vanha hoitomuoto, josta se on saapunut Eurooppaan 1200-1300 -luvulla. Suomessa on kupattu jo 1400 -luvulta alkaen, joskin enemmän verikuppausta. 

Tervetuloa ❤

.Sairaanhoitajana

Käytän työssäni sairaanhoitajan osaamistani arvoidessani hoidon tarvetta sekä ohjatessani ja neuvoessani asiakasta.Kuumakivihieronnasta

Kuumakivihieronta on monissa kulttureissa käytetty, tuhansia vuosia vanha hoitomuoto.
Hoito edistää aineenvaihduntaa ja myrkkyjen/jätteiden poistoa, parantaa ruuansulatusta ja vähentää turvotuksia. Lämpö lisää kollageenin muodostusta ja endorfiinin eritystä. Hoidon myötä lihajännitykset laukeavat ja kivut vähenevät. Hoito rentouttaa sekä kehoa että mieltä. Öljyt hoitavat ihoa ja lämmön vaikutus ulottuu jopa 3 cm syvyyteen.

Myös HotStone nimellä tunnettu kuumakivihieronta halutaan yleensä itsensä tai läheisen hemmotteluhoidoksi, Hoito kestää noin tunnin.
Se sisältää koko kehon hieronnan lämpimillä kivillä, osa hierontaan käytettyistä kivistä jätetään myös keholle lämmittämään hoidon ajaksi.

Rentouttava musiikki ja lämmin kosketus pysäyttää kiireen, saat kuunnella itseäsi. Olo virkistyy ja raikastuu rentoutuksen päätteeksi. Hoidon lopuksi voit kiireettömästi palata tähän maailmaan...

Hoito tehdään koko keholle. Hoidon aikana ei puhuta, vaan saat keskittyä kuuntelemaan aistejasi.

Hoito sopii myös lapsille ja vanhuksille. Silikonirinnat eivät ole este hoidolle, mutta asiasta on hyvä kertoa ennen hoidon aloittamista.

Hoitoa ei suositella tai hoidossa huomioitava rajoittamalla hoitoaluetta alla esitetyissä tilanteissa, joten kerrothan minulle mikäli sinulla on haasteenasi:                                                               

- Ihon tai nivelten tulehdusalue                                

- Ihorikko (psoriasis-iholle käy, mikäli iho ei ole auki)  

- Suonikohjualueelle                                               

 - Jos asiakas ei pidä lämmöstä tai verrattavissa tilanteeseen, ettei asiakas kestä saunaa                  

- Raskauden ensimmäisellä kolmanneksella            

- Vakava sydänsairaus                                               

- Syövän akuutti  vaihe                                               

- Tuntopuutokset iholla (ei tunne kylmä/kuuma vaihtelua)


"Ihana hoito, hyvä pysähtyä ja rentoutua hetkeksi, aikaa itselle ja omille ajatuksille,, kumpa jatkuisi ikuisuuden", ovat jo muutamat asiakkaat sanoneet.Raindrop -hoito

Raindrop-hoidossa on yhdistetty useita hoitotekniikoita. Siinä yhdistyvät aromaterapia Young Livingin eteerisillä luonnon öljyillä, muinainen tiibetiläinen Vitaflex-tekniikka sekä Lakota-intiaanien perinteinen hoitomuoto.

Raindrop-hoito on saanut nimensä siitä, että öljyt tiputetaan selkärangalle kuin vesipisarat. Hoidossa levitetään iholle    n. 80 tippaa yhdeksää korkealaatuista terapeuttista eteeristä öljyä, jotka hierotaan selkään, niskaan ja jalkoihin. Öljymäärässä huomioidaan asiakkaan koko. Hoito on erittäin virkistävä ja rauhoittava. Se  sopii kaikille, jotka kaipaavat  tai haluavat tarjota läheiselleen rentoutumista, hyvää oloa ja hemmottelua.


Esimerkkejä hoidon mahdollisista vaikutuksista kehoon ja mieleen:

Tukee selkärangan toimintaa, helpottaa lihasjännitystä rentouttaen lihaksia ja mieltä,    tukee elimistön puolustusjärjestelmää, ruoansulatusta sekä verenkierto- ja immuunijärjestelmän toimintaa, tasapainottaa ja tasoittaa kehon energiakanavien toimintaa, vähentää stressiä ja ahdistusta antaen levollisen unen sekä tukee henkistä hyvinvointia ja auttaa tunteiden käsittelyssä avaten tunnelukkoja.


Hieronta tehdään hoitopöydällä ja hoito kestää noin tunnin. Hoidon vaikutukset ovat voimakkaimmillaan n. 3 vrk ajan, mutta voivat ulottua pidempäänkin ja yksilöllisest vaikutukset voivat olla hieman erilaisia, jopa voimakkaitakin.

Hyvinvoinnin ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 3 - 4 kertaa vuodessa.  Kroonisia tiloja hoidettaessa voidaan hoito tehdä kerran viikossa tai kerran kuukaudessa tilanteen mukaan.

Hoito ei sovi raskaana oleville eikä silloin, kun selässä tai jaloissa on avohaavoja, sieni-infektio tai tulehdus. Hoitoon ei voi tulla myöskään flunssan tai muun tarttuvan taudin aikana. Puolen vuoden sisällä ollut veritulppa on myös este hoidolle. Mikäli sinulla on verenohennuslääkitys tai epilepsia, osalla öljyistä on näihin mahdollisesti vaikutusta, joten on hyvä kysyä hoitavalta lääkäriltä sopiiko hoito. Kerrothan myös mahdollisista allergioista  (vehnä, pähkinä, kookos), jolloin muutamien öljyjen vaihto on mahdollisesti tarpeen.

Muistathan juoda hoidon jälkeen runsaasti vettä !

Suihkuun menoa ei suositella 12 h sisällä hoidosta, jotta öljyjen terapeuttinen vaikutus voi jatkua pidempään.

                     
Hoitoöljyinä pääsääntöisesti:  Thyme, Basil, Peppermint, Oregano, Wintergreen, Cypress, Marjoram, Valor, Aroma Siez, Ortho Ease Massage Oil, V-6 Vegetable Oil

Diffuuserit ilmankostutukseen ja eteeristen tuoksujen pöhöttelyyn

💡  Yksi aloituspakkausvaihtoehto useasta  💚

 

Myös myrkyttömät pesuaineet, ravintovalmisteet ja plus -öljyt ruoanlaittoonYoung Living eteeriset öljyt ja aidot luontoystävälliset tuotteet


🌱 YoungLiving luontoystävälliset eteeriset öljyt ja puhdistustuotteet ovat saaneet minut innostumaan ottamaan ne päivittäiseen käyttöön. Kaunis ja tunnelmallinen Diffuuseri toimii ilmankostuttajana joka päivä - kevyellä tuoksulla ja ilman.

Iloa, jännittäviä kokemuksia ja hyvinvointia samassa paketissa.
Suosittelen kokeilemaan 💚
Jos kiinnostuit, kerron mielelläni lisää 😊👍

Voin tulla myös pitämään öljyillan luoksesi - Soita minulle, niin sovitaan ajankohta ja ykstyiskohdat tarkemmin. Puh. +358400777221


Mikäli haluat liittyä YoungLiving                                  Jäseneksi  - 24 % alennus tai
ER -kuukausitilaajaksi  + myös muut lisäedut

Suosittelijana ja sponsorina ID -numeroni on 25806864

https://www.myyl.com/ritva-jylha

tai

www.youngliving.com


Young Living tuotteilla saat kotiisi hyviä, rauhoittavia ja virkistäviä tuoksuja, ihania makuja, puhtautta ja raikkautta sekä ripauksen lisää kauneutta.

Young Living´n johtoajatuksena on toimia luonnon elävän energian vaalijana ja valmistaa eteerisiä öljyjä, joiden avulla ihmiset voivat lisäta hyvinvointiaan.

Eteeriset öljyt

Eteeriset öljyt ovat aromaattisia ja nopeasti haihtuvia öljyjä. Niitä saadaan kaikista kasvin osista kuten mm. lehdistä, kukista, siemenistä ja varresta. Eteerisiä öljyjä kutsutaan nimellä essential (välttämätön), koska ne ovat kasvien elämän lähde, niiden "veri". Eteeriset öljyt suojaavat kasvia ympäristön uhkilta. Käyttämällä eteerisiä öljyjä voit valjastaa kasvin suojaavat voimat omaan käyttöösi. Jokaisella kasvilla on oma kemiallinen koostumuksena, joten jokainen kasvi sisältää ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita mekin voimme käyttää hyvinvointimme tueksi jokapäiväisessä elämässämme. Eteeristen öljyjen aineosilla voidaan aktivoida sekä ihmisen fysiologisia toimintoja, että tunne-elämän tasapainoa. Eteerisillä öljyillä on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta jokaisen kokemus öljystä on henkilökohtainen ja koettava itse. - Luota nenääsi tässäkin asiassa: Jos pidät tuoksusta, se on sinulle avuksi

Eteeriset öljyt ovat olleet itselläni käytössä vuodesta 2019 alkaen. Päivittäisen käytön myötä olen huomannut hyviä vaikutuksia omassa perheessäni sekä asiakkaissa, jotka ovat lähteneet kanssani mukaan matkaan öljyjen maailmaan.

Miten öljyt vaikuttavat ?  

Laadukkaat eteeriset öljyt tasapainottavat kehoa solutasolta asti. Ne vaikuttavat fyysisiin, psyykkisiin ja mielen tasolla. Öljyillä voi tehdä tunnepuolen vapautusta, helpottaa oloa, laukaista jännitystä, piristää, rauhoittaa jne. ja rakkaille lemmikeillesikin löytyy nykyään ihania öljyjä erilaisiin elämän tilanteisiin. Jokainen öljy ja tuoksu tuo oman efektinsä ja ne toimivat aina tasapainottavasti.

Eteerisillä öljyillä voi olla huomattavia positiivisia fyysisiä ja henkisiä vaikutuksia. Eteeriset öljyt ovat oikeastaan nestemäistä kaasua, joka on matalalla lämmöllä höyrytislattu kasvien eri osista. Itse käytän YOUNG LIVINGin eteerisiä öljyjä, koska henkilökohtaisesti voin luottaa heidän toimintatapaansa ja koen heidän arvot tehdä työtä öljyjen parissa oikeiksi. Lisäksi voin luottaa, että pulloon laitetaan juuri vain ja ainoastaan tislattu kasvin osa, eikä siitä poisteta mitään. Heidän kasvit kasvatetaan omilla farmeilla ympäri maailmaa, luomusti ja höyrytislataan paikan päällä.


Hajuaisti on ainut viidestä aistista, jolla on suora yhteys limbiseen järjestelmään, tunteiden ohjauskeskukseen. Ahdistus, masennus, pelko, viha ja ilo ovat kaikki lähtöisin tältä alueelta.
Kaikki muut aistit (kosketus, maku, kuulo ja näkö) kulkevat talamuksen kautta.
Limbinen järjestelmä voi myös suoraan aktivoida hypotalamusta. Hypotalamus on yksi tärkeimmistä aivojen osista ja hormonitoiminnan keskus. Hypotalamus vapauttaa kemiallisia viestejä, jotka vaikuttavat kaikkeen; sukupuolihalukkuudesta energian säätelyyn. Kasvuhormonit, sukupuolihormonit, kilpirauhashormonit ja välittäjäaineet, kuten serotoniini, ovat kaikki hypotalamuksessa. 


Voit pyytää minua tekemään omalle pienelle porukallesi öljyesittelyillan tai voin myös henkilökohtaisesti ohjata öljyjen aloittamiseen. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä


Young Livingin eteeristen öljyjen verkkokauppaan rekisteröityminen on ilmaista, jälleenmyyjäksi ryhtyminen on ilmaista ja tilaamispakkoa ei ole. Sinun ei tarvitse sitoutua päästäksesi  tutustumaan lähemmin öljyjen ihanaan maailmaan.

Opastan ja autan Sinua mielelläni. 

Haluatko minut oppaaksesi eteeristen öljyjen maailmaan?  Kirjaa sponsoritunnukseni kirjautuessasi jälleenmyyjäksi: 25806864

 

Käyttö

Eteerisiä öljyjä voidaan käyttää aromaterapiassa, hieronnassa, tuoksulyhdyissä, jalkakylvyissä ja tuoksuna. Eteeriset öljyt imeytyvät ihon läpi (käytä aina laimentaen) ja kulkeutuvat verenkierron kautta koko kehoon. Tuoksutellessa eteeristen öljyjen tuoksumolekyylit vaikuttavat aivojen kautta elintoimintoihin ja psyykeen.

Eteeriset öljyt ovat itse asiassa vanhin ihmisten tuntema lääkintämuoto, jota antiikin aikana pidettiin kultaakin kalliimpana.

100% puhtaiden öljyjen käyttöikä on pitkä. Pidä pullon korkki tiukasti kiinni, jotta öljy ei haihdu ja nauti lempiöljysi käytöstä jopa vuosia!

Young Living Foundation on sitoutunut auttamaan ihmisiä saavuttamaan potentiaalinsa ja voittamaan köyhyyden asettamat esteet. Säätiö muuttaa välittämisen toiminnaksi projektien ja kumppaneiden avulla Kouluttaen ja rakentaen kouluja, pyrkien lopettamaan nykypäivän orjuuden estämällä hyväksykäyttöä, pelastamalla uhkeja ja tukemalla uhreja uuden elämän rakentamisessa sekä auttaen mm. Ugandalaisia taistelussa Malariaa vastaan.

Lue lisää:
www.youngliving.com 

🇫🇮  Arctic Nutrition  🇫🇮


Kauttani saatavilla nyt myös Arctic Nutritionin Suomalaiset luonnon raaka-aineista valmistetut elinvoimaa lisäävät ravintovalmisteet hyvinvointisi tueksi 🇫🇮

Flow  - Tyrnimarja, Guarana, Nokkonen ja Stevia sekä
Flow  - Puolukka, Nokkonen ja Guarana - Energiajuomatiivisteet
- Energiaa, solusuojaa, rasvanpolton, aineenvaihdunnan ja sokeritasapainon tukea

Elixir - Arktiset marjat ja Yrtit (Nokkonen, Ruusujuuri, Siankärsämö, Väinönputki, Mustaherukka, Tyrni, Variksenmarja, Puolukka, Mustikka, Karpalo ) Juoma solusuojaa ja energiaa tuomaan

Arctic Sun - D3-vitamiinin ja Tyrnimarjan C-vitamiiniseos luuston, vastustuskyvyn ja jaksamisen tueksi.

Arctic Oils - Kalan ja marjojen siemenöljyt (Omega-3, -6 ja -9) nivelille, iholle, hiuksille ja aivoille.

Vital - Ternimaito ja metsämustikka sisältäen B12 -vitamiinia väsymystä vähentämään, vastustuskyvyn ja urheilusuorituksesta palautumisen tueksi.

Extreme - Metsämustikka ja trooppinen spirulina mm. proteiinilisä urheilijoille ja paljon liikkuville sekä painonhallinnan tueksi.

Booster - Puolukka ja Noni-hedelmä kehon vireystilan ylläpitämisen, elimistön puhdistumisen ja immuunipuolustuksen tueksi.

Tuotteet on valmistettu kansainvälisten GMP- ja ISO-laatustandardien mukaisesti.

Voit tilata tuotteita itse tai kauttani

https://arcticnutrition.com/ref/ZV764E

tai halutessasi ryhtyä myös jälleenmyyjäksi 😃👍🇫🇮

Voin halutessasi tulla myös pitämään esittelyhetken Sinulle ja ystävillesi 👋😊

Ota yhteyttä 😊👍


Tervaporvarin luonnontuotevoiteet 

                                          🇫🇮

Tervaporvarin luonnontuotevoiteet * Pakuri-, Terva-, Iho-, Jalka-, Lämpö- ja Parempi voide

- á 25 € (0vh 29 €)

.
Luo kotisivut ilmaiseksi!