Raindrop -hoito

Raindrop -hoito

Raindrop-hoidossa on yhdistetty useita hoitotekniikoita. Siinä yhdistyvät aromaterapia Young Livingin eteerisillä luonnon öljyillä, muinainen tiibetiläinen Vitaflex-tekniikka sekä Lakota-intiaanien perinteinen hoitomuoto.

Raindrop-hoito on saanut nimensä siitä, että öljyt tiputetaan selkärangalle kuin vesipisarat. Hoidossa levitetään iholle n. 80 tippaa yhdeksää korkealaatuista terapeuttista eteeristä öljyä, jotka hierotaan selkään, niskaan ja jalkoihin. Öljymäärässä huomioidaan asiakkaan koko. Hoito on erittäin virkistävä ja rauhoittava. Se sopii kaikille, jotka kaipaavat tai haluavat tarjota läheiselleen rentoutumista, hyvää oloa ja hemmottelua.

Esimerkkejä hoidon mahdollisista vaikutuksista kehoon ja mieleen:

Tukee selkärangan toimintaa, helpottaa lihasjännitystä rentouttaen lihaksia ja mieltä, tukee elimistön puolustusjärjestelmää, ruoansulatusta sekä verenkierto- ja immuunijärjestelmän toimintaa, tasapainottaa ja tasoittaa kehon energiakanavien toimintaa, vähentää stressiä ja ahdistusta antaen levollisen unen sekä tukee henkistä hyvinvointia ja auttaa tunteiden käsittelyssä avaten tunnelukkoja.


Hieronta tehdään hoitopöydällä ja hoito kestää noin tunnin. Hoidon vaikutukset ovat voimakkaimmillaan n. 3 vrk ajan, mutta voivat ulottua pidempäänkin ja yksilöllisest vaikutukset voivat olla hieman erilaisia, jopa voimakkaitakin.

Hyvinvoinnin ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 3 - 4 kertaa vuodessa. Kroonisia tiloja hoidettaessa voidaan hoito tehdä kerran viikossa tai kerran kuukaudessa tilanteen mukaan.

Hoito ei sovi raskaana oleville eikä silloin, kun selässä tai jaloissa on avohaavoja, sieni-infektio tai tulehdus. Hoitoon ei voi tulla myöskään flunssan tai muun tarttuvan taudin aikana. Puolen vuoden sisällä ollut veritulppa on myös este hoidolle. Mikäli sinulla on verenohennuslääkitys tai epilepsia, osalla öljyistä on näihin mahdollisesti vaikutusta, joten on hyvä kysyä hoitavalta lääkäriltä sopiiko hoito. Kerrothan myös mahdollisista allergioista (vehnä, pähkinä, kookos), jolloin muutamien öljyjen vaihto on mahdollisesti tarpeen.

Muistathan juoda hoidon jälkeen runsaasti vettä !

Suihkuun menoa ei suositella 12 h sisällä hoidosta, jotta öljyjen terapeuttinen vaikutus voi jatkua pidempään.


Hoitoöljyinä pääsääntöisesti: Thyme, Basil, Peppermint, Oregano, Wintergreen, Cypress, Marjoram, Valor, Aroma Siez, Ortho Ease Massage Oil, V-6 Vegetable Oil

Luo kotisivut ilmaiseksi!