BodyMind Energy Balancing Method

Energiahoito

BodyMind Energy Balancing Method -Energiahoito vaikuttaa pääasiassa ihmisen autonomisen hermoston kautta, joka ohjaa lähes kaikkia kehon toimintoja, joten hoitovaikutus on hyvin kokonaisvaltainen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että hoidoilla saadaan tehokkaita tuloksia hyvin monenlaisissa vaivoissa.

Energiahoidossa hoidon vaikutuksesta koko kehon terveys ja elinvoima lisääntyy, koska hoito tasapainottaa autonomisen hermoston toimintaa. Kun keho saadaan toimimaan tehokkaammin ja se siirtyy sairastuttavasta kroonisesta stressitilasta paranemistilaan, mikä tahansa oire voi helpottaa ja jopa hävitä. Useiden kroonisten ongelmien taustalla onkin usein nimenomaan kehon krooninen stressitila.

BodyMind energiahoito on hyvä täydentävä apu länsimaisen lääketieteen rinnalla.

Yhdistämällä lääketiede ja energiahoito päästään sairauksien ehkäisyssä ja hoidossa aivan uudelle tasolle.

Energiahoito toimii kehossa myös hyvin vastaavalla tavalla kuin Akupunktiohoito, mutta energiahoidossa ei käytetä neuloja, joten kokemus on neuloja pelkäävälle lempeämpi.

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito auttaa kaikentyyppisissä ongelmissa, kuten kiputiloissa, kroonisessa stressitilassa, uupumuksessa ja uniongelmissa, elimellisissä häiriöissä ja kehon asentovirheissä sekä myös traumaattisten kokemusten hoidossa.

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito on rentouttava ja rauhoittava koko kehon hoitomuoto, joka auttaa puhdistamaan kehon tukoksia ja edesauttaa kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia lisäten voimavaroja arkeen.

Asiakkaan tarpeista riippuen hoitotekniikoita painotetaan enemmän fyysisen kehon tai kroonisten stressireaktioiden hoitoon. Hoitomenetelmä sisältää tehokkaat tekniikat näihin ongelmiin.

Tunnepuolen ongelmiin käytetään erityisesti hermostoon vaikuttavia tekniikoita. BodyMind Energy Balancing Method -energiahoidolla on saatu loistavia hoitotuloksia muun muassa masennukseen, pelkotiloihin ja ahdistukseen.

🔥 Kvanttifysiikan keinoin apua keholle 🔥 

Varaa aika energiahoidolle tästä

Luo kotisivut ilmaiseksi!