Annathan palautetta

Toivon saavani kehittävää palautetta hoidoista, toiminnastani ja saaduista hyödyistä.


                                                                                                                                   Anna palaute alle olevaan palautekenttään nimellä tai nimimerkillä                       tai lähetä palaute sähköpostiini:

ritvajylha99@gmail.com  Raija Torppa

Maatalon emäntä / eläk.


"Olen ollut heti alusta alkaen sisareni koekaniinina erilaisissa vaivoissani, kuten fibromyalgiakivuissa ja olkapäävaivoissa. Myöhemmin on hoidettu myös issias- ja selkävaivoja. Hoidoista on ollut apua lihasten pitkäaikaisten jännitystilojen rentouttamisissa ja kivun poistossa."

Paula Suvanto

Hoitaja

"Minulla on ollut pitkään selkävaivaa. Sain akupunktiota selkä-, niska- ja hartiaseutuun. Hoitokertoja oli kolme, viikon välein. Olo jokaisen hoitokerran jälkeen parani. Viimeisellä kerralla rentouduin niin että meinasin nukahtaa.  Akupunktio rentouttaa koko kehon, sain yöllä nukuttua paremmin, verenkierto parani ja kipu hellitti. Selkäkivuista palautuu nopeammin hoidon ansiosta. Suosittelen useampaa hoitokertaa, on enemmän hyötyä. Ystävällinen (tuttu) hoitaja.  Rauhallinen ympäristö. Akupunktio muun liikunnan ohella (kuntosali) auttaa pitämään kivut lievempinä tai kokonaan pois. Itse olen käynyt useamman kerran ja saanut avun. Suosittelen kokeilemaan rohkeasti."

Mika Järvelä

"Kävin kuivakuppauksella, voin suositella kaikille.        En ois arvannu kuinka se vaikuttaa koko kehoon."


Asiakas

"Kiitos hyvästä hoidosta alaselkään.  Eka kokemus akupunktiosta ja alaselkä ollut hyvä sen jälkeen."


Kyllikki
"Korva kipuillut kohta 30 -v." Lääkäri/sairaalakäynnit ei tuonut tulosta, ainoa asia, joka auttaa on akupunktio. Mukavan turvallisen hoitajan antamana."
Luo kotisivut ilmaiseksi!