Annathan palautetta

Toivon saavani kehittävää palautetta hoidoista, toiminnastani ja saaduista hyödyistä.


                                                                                                                                   Anna palaute alle olevaan palautekenttään nimellä tai nimimerkillä                       tai lähetä palaute sähköpostiini ritva.jylha@pp.inet.fiRaija Torppa

Maatalon emäntä / eläk.


"Olen ollut heti alusta alkaen sisareni koekaniinina erilaisissa vaivoissani, kuten fibromyalgiakivuissa ja olkapäävaivoissa. Myöhemmin on hoidettu myös issias- ja selkävaivoja. Hoidoista on ollut apua lihasten pitkäaikaisten jännitystilojen rentouttamisissa ja kivun poistossa."

Paula Suvanto

Hoitaja

"Minulla on ollut pitkään selkävaivaa. Sain akupunktiota selkä-, niska- ja hartiaseutuun. Hoitokertoja oli kolme, viikon välein. Olo jokaisen hoitokerran jälkeen parani. Viimeisellä kerralla rentouduin niin että meinasin nukahtaa.  Akupunktio rentouttaa koko kehon, sain yöllä nukuttua paremmin, verenkierto parani ja kipu hellitti. Selkäkivuista palautuu nopeammin hoidon ansiosta. Suosittelen useampaa hoitokertaa, on enemmän hyötyä. Ystävällinen (tuttu) hoitaja.  Rauhallinen ympäristö. Akupunktio muun liikunnan ohella (kuntosali) auttaa pitämään kivut lievempinä tai kokonaan pois. Itse olen käynyt useamman kerran ja saanut avun. Suosittelen kokeilemaan rohkeasti."

Luo kotisivut ilmaiseksi!