Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on monissa kulttureissa käytetty, tuhansia vuosia vanha hoitomuoto.
Hoito edistää aineenvaihduntaa ja myrkkyjen/jätteiden poistoa, parantaa ruuansulatusta ja vähentää turvotuksia. Lämpö lisää kollageenin muodostusta ja endorfiinin eritystä. Hoidon myötä lihajännitykset laukeavat ja kivut vähenevät. Hoito rentouttaa sekä kehoa että mieltä. Öljyt hoitavat ihoa ja lämmön vaikutus ulottuu jopa 3 cm syvyyteen.

Myös HotStone nimellä tunnettu kuumakivihieronta halutaan yleensä itsensä tai läheisen hemmotteluhoidoksi, Hoito kestää noin tunnin.
Se sisältää koko kehon hieronnan lämpimillä kivillä, osa hierontaan käytettyistä kivistä jätetään myös keholle lämmittämään hoidon ajaksi.

Rentouttava musiikki ja lämmin kosketus pysäyttää kiireen, saat kuunnella itseäsi. Olo virkistyy ja raikastuu rentoutuksen päätteeksi. Hoidon lopuksi voit kiireettömästi palata tähän maailmaan...

Hoito tehdään koko keholle. Hoidon aikana ei puhuta, vaan saat keskittyä kuuntelemaan aistejasi.

Hoito sopii myös lapsille ja vanhuksille. Silikonirinnat eivät ole este hoidolle, mutta asiasta on hyvä kertoa ennen hoidon aloittamista.

Hoitoa ei suositella tai hoidossa huomioitava rajoittamalla hoitoaluetta alla esitetyissä tilanteissa, joten kerrothan minulle mikäli sinulla on haasteenasi:

- Ihon tai nivelten tulehdusalue

- Ihorikko (psoriasis-iholle käy, mikäli iho ei ole auki)

- Suonikohjualueelle

- Jos asiakas ei pidä lämmöstä tai verrattavissa tilanteeseen, ettei asiakas kestä saunaa

- Raskauden ensimmäisellä kolmanneksella

- Vakava sydänsairaus

- Syövän akuutti vaihe

- Tuntopuutokset iholla (ei tunne kylmä/kuuma vaihtelua)

"Ihana hoito, hyvä pysähtyä ja rentoutua hetkeksi, aikaa itselle ja omille ajatuksille,, kumpa jatkuisi ikuisuuden", ovat jo muutamat asiakkaat sanoneet.

Varaa aika kuumakivihierontaan tästä

Luo kotisivut ilmaiseksi!