Young Living -tuotteet

Young Living

Young Living eteeriset öljyt ja aidot luontoystävälliset tuotteet

🌱 YoungLiving luontoystävälliset eteeriset öljyt ja puhdistustuotteet ovat saaneet minut innostumaan ottamaan ne päivittäiseen käyttöön. Kaunis ja tunnelmallinen Diffuuseri toimii ilmankostuttajana joka päivä - kevyellä tuoksulla ja ilman.

Iloa, jännittäviä kokemuksia ja hyvinvointia samassa paketissa.
Suosittelen kokeilemaan 💚
Jos kiinnostuit, kerron mielelläni lisää 😊👍

Voin tulla myös pitämään öljyillan luoksesi - Soita minulle, niin sovitaan ajankohta ja ykstyiskohdat tarkemmin. Puh. +358400777221

Mikäli haluat liittyä YoungLiving Jäseneksi - 24 % alennus tai
ER -kuukausitilaajaksi + myös muut lisäedut

Suosittelijana ja sponsorina ID -numeroni on 25806864

https://www.myyl.com/ritva-jylha

tai

www.youngliving.com

Young Living tuotteilla saat kotiisi hyviä, rauhoittavia ja virkistäviä tuoksuja, ihania makuja, puhtautta ja raikkautta sekä ripauksen lisää kauneutta.

Young Living´n johtoajatuksena on toimia luonnon elävän energian vaalijana ja valmistaa eteerisiä öljyjä, joiden avulla ihmiset voivat lisäta hyvinvointiaan.

Eteeriset öljyt

Eteeriset öljyt ovat aromaattisia ja nopeasti haihtuvia öljyjä. Niitä saadaan kaikista kasvin osista kuten mm. lehdistä, kukista, siemenistä ja varresta. Eteerisiä öljyjä kutsutaan nimellä essential (välttämätön), koska ne ovat kasvien elämän lähde, niiden "veri". Eteeriset öljyt suojaavat kasvia ympäristön uhkilta. Käyttämällä eteerisiä öljyjä voit valjastaa kasvin suojaavat voimat omaan käyttöösi. Jokaisella kasvilla on oma kemiallinen koostumuksena, joten jokainen kasvi sisältää ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita mekin voimme käyttää hyvinvointimme tueksi jokapäiväisessä elämässämme. Eteeristen öljyjen aineosilla voidaan aktivoida sekä ihmisen fysiologisia toimintoja, että tunne-elämän tasapainoa. Eteerisillä öljyillä on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta jokaisen kokemus öljystä on henkilökohtainen ja koettava itse. - Luota nenääsi tässäkin asiassa: Jos pidät tuoksusta, se on sinulle avuksi

Eteeriset öljyt ovat olleet itselläni käytössä vuodesta 2019 alkaen. Päivittäisen käytön myötä olen huomannut hyviä vaikutuksia omassa perheessäni sekä asiakkaissa, jotka ovat lähteneet kanssani mukaan matkaan öljyjen maailmaan.

Miten öljyt vaikuttavat ?

Laadukkaat eteeriset öljyt tasapainottavat kehoa solutasolta asti. Ne vaikuttavat fyysisiin, psyykkisiin ja mielen tasolla. Öljyillä voi tehdä tunnepuolen vapautusta, helpottaa oloa, laukaista jännitystä, piristää, rauhoittaa jne. ja rakkaille lemmikeillesikin löytyy nykyään ihania öljyjä erilaisiin elämän tilanteisiin. Jokainen öljy ja tuoksu tuo oman efektinsä ja ne toimivat aina tasapainottavasti.

Miten öljyt vaikuttavat ?

Eteerisillä öljyillä voi olla huomattavia positiivisia fyysisiä ja henkisiä vaikutuksia. Eteeriset öljyt ovat oikeastaan nestemäistä kaasua, joka on matalalla lämmöllä höyrytislattu kasvien eri osista. Itse käytän YOUNG LIVINGin eteerisiä öljyjä, koska henkilökohtaisesti voin luottaa heidän toimintatapaansa ja koen heidän arvot tehdä työtä öljyjen parissa oikeiksi. Lisäksi voin luottaa, että pulloon laitetaan juuri vain ja ainoastaan tislattu kasvin osa, eikä siitä poisteta mitään. Heidän kasvit kasvatetaan omilla farmeilla ympäri maailmaa, luomusti ja höyrytislataan paikan päällä.

Laadukkaat eteeriset öljyt tasapainottavat kehoa solutasolta asti. Ne vaikuttavat fyysisiin, psyykkisiin ja mielen tasolla. Öljyillä voi tehdä tunnepuolen vapautusta, helpottaa oloa, laukaista jännitystä, piristää, rauhoittaa jne. ja rakkaille lemmikeillesikin löytyy nykyään ihania öljyjä erilaisiin elämän tilanteisiin. Jokainen öljy ja tuoksu tuo oman efektinsä ja ne toimivat aina tasapainottavasti.


Hajuaisti on ainut viidestä aistista, jolla on suora yhteys limbiseen järjestelmään, tunteiden ohjauskeskukseen. Ahdistus, masennus, pelko, viha ja ilo ovat kaikki lähtöisin tältä alueelta.
Kaikki muut aistit (kosketus, maku, kuulo ja näkö) kulkevat talamuksen kautta.
Limbinen järjestelmä voi myös suoraan aktivoida hypotalamusta. Hypotalamus on yksi tärkeimmistä aivojen osista ja hormonitoiminnan keskus. Hypotalamus vapauttaa kemiallisia viestejä, jotka vaikuttavat kaikkeen; sukupuolihalukkuudesta energian säätelyyn. Kasvuhormonit, sukupuolihormonit, kilpirauhashormonit ja välittäjäaineet, kuten serotoniini, ovat kaikki hypotalamuksessa.

Voit pyytää minua tekemään omalle pienelle porukallesi öljyesittelyillan tai voin myös henkilökohtaisesti ohjata öljyjen aloittamiseen. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä

Young Livingin eteeristen öljyjen verkkokauppaan rekisteröityminen on ilmaista, jälleenmyyjäksi ryhtyminen on ilmaista ja tilaamispakkoa ei ole. Sinun ei tarvitse sitoutua päästäksesi tutustumaan lähemmin öljyjen ihanaan maailmaan.

Opastan ja autan Sinua mielelläni.

Haluatko minut oppaaksesi eteeristen öljyjen maailmaan? Kirjaa sponsoritunnukseni kirjautuessasi jälleenmyyjäksi: 25806864

Käyttö

Eteerisiä öljyjä voidaan käyttää aromaterapiassa, hieronnassa, tuoksulyhdyissä, jalkakylvyissä ja tuoksuna. Eteeriset öljyt imeytyvät ihon läpi (käytä aina laimentaen) ja kulkeutuvat verenkierron kautta koko kehoon. Tuoksutellessa eteeristen öljyjen tuoksumolekyylit vaikuttavat aivojen kautta elintoimintoihin ja psyykeen.

Eteeriset öljyt ovat itse asiassa vanhin ihmisten tuntema lääkintämuoto, jota antiikin aikana pidettiin kultaakin kalliimpana.

100% puhtaiden öljyjen käyttöikä on pitkä. Pidä pullon korkki tiukasti kiinni, jotta öljy ei haihdu ja nauti lempiöljysi käytöstä jopa vuosia!

Luo kotisivut ilmaiseksi!